Waarom kiezen voor Cryos

Cryos streeft voortdurend naar het aanbieden van de grootste selectie aan sperma van hoge kwaliteit en van donors van alle rassen en etniciteiten.

Dit betekent dat u kunt kiezen uit het breedste scala aan Non-ID Release of ID Release donors met Basisprofielen of Uitgebreide profielen. De Basis- en Uitgebreide profielen verschillen wat betreft de beschikbaarheid van persoonlijke informatie over de donor, en de beschikbaarheid van foto’s, audioclips, handschrift, tests op emotionele intelligentie, en de indruk van onze medewerkers. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een exclusieve donor.

Guinness Book of Records heeft geregistreerd dat Cryos de grootste spermadonor database in de wereld heeft. Doordat Cryos samenwerkt met een uitgebreid netwerk van klinieken en ziekenhuizen over de hele wereld, heeft Cryos door de jaren heen het hoogste aantal geregistreerde spermadonor zwangerschappen bereikt in de wereld.

Veilighed, Zorgvuldige Screening & Medische Tests 

Cryos heeft een licentie conform de EU-Weefselrichtlijn, waarbij de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en veiligheid worden gehanteerd. Dit houdt in dat Cryos donorsperma kan leveren in alle EU-landen, en sperma daarnaast ook kan exporteren naar landen buiten de EU.

Voordat donors worden goedgekeurd en geaccepteerd, worden ze onderworpen aan een grondige selectie en uitgebreide medische onderzoeken.

Voor Cryos is persoonlijke service belangrijk 

Cryos levert sperma van kwaliteit, waardoor u een vruchtbaarheidsbehandeling kunt ondergaan.

Bij het omgaan met klanten is het bieden van professionele en kwalitatief goede service altijd het belangrijkste geweest. Cryos werkt voortdurend hard aan het verbeteren en uitbreiden van haar dienstverlening, en vandaag de dag heeft Cryos klantenservicemedewerkers en logistieke medewerkers die Scandinavisch, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans spreken.

Daarnaast is er op de website van Cryos uitgebreide informatie beschikbaar in verschillende talen.