Prijzen en betaling

De totale prijs van uw donorsperma hangt af van de gekozen donor, het type rietje, de motiliteit en de verzendmethode. Daarnaast zijn er voor sommige landen extra kosten voor een quotareservering.

Hieronder gaan we in op de verschillende factoren die van invloed zijn op de kosten voor donorsperma. Ten tweede kijken we naar de quotareservering en de bezorging. Onderaan de pagina vindt u informatie over de betaalmogelijkheden. Als u verder nog vragen heeft over prijzen en betaling, kunt u altijd contact opnemen met onze Klantenservice.

De totale kosten van uw bestelling berekenen

Donortype

Uw keuze van donortype is van invloed op de totale kosten. Sommige donortypes zijn namelijk duurder dan andere: Een ID Release donor is duurder dan een Non-ID Release donor, en een donor met een uitgebreid profiel is duurder dan een donor met een basisprofiel.

U kunt ook kiezen voor toegang tot foto's als volwassene van een selectie ID Release donors (met uitgebreid profiel) voor een extra betaling van 200 euro excl. btw voor 3 maanden toegang.

IUI- of ICI-rietjes

Een andere factor die van invloed is op de totale kosten, is de keuze tussen IUI- en ICI-rietjes. Die keuze is afhankelijk van uw behandelmethode. IUI-rietjes zijn duurder dan ICI-rietjes vanwege de uitgebreide laboratoriumprocedure.

Spermamotiliteit

De spermakwaliteit, motiliteit of MOT genoemd, is ook van invloed op de totale kosten. Hoe hoger de motiliteit, hoe hoger de kosten. De gekozen motiliteit hangt af van uw behandelmethode en of u (of uw vrouwelijke partner) te kampen heeft met vruchtbaarheidsproblemen. Lees hier onze aanbevelingen voor welke motiliteit u moet kiezen. 

U kunt de prijs voor de hierboven beschreven opties en de beschikbare voorraad zien onder elke donor bij Zoeken naar donor.

Houd er rekening mee dat het donorsperma wordt geleverd in rietjes van 0,4 ml of 0,5 ml. Wij geven 20% korting op rietjes van 0,4 ml. Deze korting is al afgetrokken van de prijzen bij Zoeken naar donor.

Quotareservering en bezorging

Afhankelijk van uw land van behandeling wordt, nadat u een spermadonor en uw ICI- of IUI-rietjes met de juiste motiliteit heeft gekozen, de prijs voor uw quotareservering automatisch aan uw bestelling toegevoegd.

  • Quotareservering voor een Non-ID Release Donor: EUR 200
  • Quotareservering voor een ID Release Donor: EUR 350
    Prijzen zijn exclusief BTW

Ten slotte moet u de bezorgingsmethode kiezen. De bezorgkosten worden ook bij de uiteindelijke prijs opgeteld. Vraag uw kliniek voordat u uw bestelling plaatst of ze een voorkeur hebben voor de bezorgingsmethode.

Gebruik het vervolgkeuzemenu hieronder om de verschillende prijzen en levertijd te zien. Let op: de prijzen zijn in euro's excl. btw en zijn geldig vanaf februari 2019: 

Alleen voor zendingen binnen Denemarken**
Dienst Prijs EUR excl. BTW (25%) Houdbaarheid rietjes inclusief verzenddatum vanaf Cryos
Denemarken droogijs EUR 57 3 dagen
Denemarken droogijs groot EUR 83 5 dagen
Denemarken stikstoftank (incl. retourneren) EUR 87 7 dagen
Denemarken grote stikstoftank (incl. retourneren) EUR 145 12 dagen

**) Excl. de Faeröer en Groenland. 

Zendingen binnen Europa (buiten Denemarken)
Dienst Prijs EUR excl. BTW (25%) Houdbaarheid rietjes inclusief verzenddatum vanaf Cryos
Europa droogijs EUR 174 3 dagen
Europa droogijs groot EUR 200 5 dagen
Europa stikstoftank (incl. retourneren) EUR 241 7 dagen
Europa grote stikstoftank (incl. retourneren) EUR 299 12 dagen

Zendingen buiten Europa
Dienst Prijs EUR excl. BTW (25%) Houdbaarheid rietjes inclusief verzenddatum vanaf Cryos
Rest van de wereld grote stikstoftank (incl. retourneren) EUR 472 12 dagen

Voor verzendingen buiten Europa geldt mogelijk een borgsom van EUR 1200

 

Opmerking: voor bestellingen na 12:00 uur 's middags (CET) op de werkdag voor verzending geldt een toeslag voor late bestelling van 95 euro excl. btw. Late bestellingen kunnen alleen worden verwerkt indien betaald met creditcard.

Zo kunt u betalen

U kunt ervoor kiezen om online te betalen met creditcard of via een bankoverschrijving. Betaling met creditcard is de veiligste en snelste manier van betalen en stelt ons in staat om uw bestelling sneller te verwerken.

Betalen met creditcard

U kunt online betalen met een betaalkaart of creditcard. Wij accepteren Visa, Visa Electron, MasterCard en Dankort.

Als u kiest voor bankoverschrijving bij het plaatsen van uw onlinebestelling, is het ook mogelijk om de betaling vervolgens met een betaalkaart te voltooien via de betalingsmodule.

Visa  Visaelec  Mastercard  Dkkort 

Voor een betaling met creditcard worden transactiekosten in rekening gebracht.

Betalen via een bankoverschrijving

Als u betaalt via een bankoverschrijving, moet u niet vergeten om de orderidentificatie bij uw betaling te vermelden. U vindt de orderidentificatie in de onderwerpregel van de e-mail met de orderbevestiging.

Uw order wordt verwerkt zodra wij uw betaling volledig hebben ontvangen. Houd er rekening mee dat een bankoverschrijving tot wel 3 werkdagen onderweg kan zijn voordat het bedrag onze rekening bereikt. De bestelling wordt alleen verzonden als wij de volledige betaling hebben ontvangen.

Gebruik de onderstaande tabellen voor onze bankgegevens:

Bankoverschrijving - betaling in DKK
Danske Bank A/S
Holmens Kanal 2-12 DK-1092 Kopenhagen K.
Filiaalnr.: 3627 Rekeningnr.: 0002630699
IBAN: DK 2330000002630699
SWIFT-BIC: DABADKKK

Bankoverschrijving - betaling in EUR (voor cliënten woonachtig in de eurozone, euroland)
Danske Bank
Zweigniederlassung Hamburg
P.P. Box 101522 20010 Hamburg
Rekeningnr.: 4989143859
IBAN: DE 65203205004989143859
SWIFT-BIC: DABADEHH

Bankoverschrijving - betaling in EUR
Danske Bank A/S
Holmens Kanal 2-12
DK-1092 Kopenhagen K.
IBAN: DK8730002138818740
SWIFT-BIC: DABADKKK

 

Cryos behoudt zich het recht van prijswijzigingen voor en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele drukfouten of ontbrekende gegevens.

Als u nog vragen heeft over prijzen of betaling, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.