Uw reserveringsdepot

Onderaan kunt u meer lezen over hoe u de levering kunt bestellen, meer rietjes kunt toevoegen en uw reserveringsdepot kunt uitbreiden of annuleren.

Hoe krijgt u donorsperma geleverd van uw reserveringsdepot

Wanneer u wilt dat donorsperma wordt geleverd, meldt u zich gewoon aan op onze website via uw gebruikersnaam en wachtwoord.

U kunt ook een manueel leveringsverzoek invullen. Dit verzendt u via e-mail, brief of fax naar Cryos, samen met een kopie van een officieel ID, zoals een identiteitskaart of een rijbewijs. Het donorsperma uit uw reserveringsdepot kan worden verzonden naar de professionele zorgverlener van uw keuze

Hoe voegt u meer rietjes toe aan een bestaand reserveringsdepot

Zolang we sperma in voorraad hebben van de spermadonor, kunt u het online kopen en toevoegen aan uw bestaande depot. Aankopen worden op de gewone manier gereserveerd, maar dan kiest u voor 'Toevoegen aan bestaande reservering' onder 'Reservering kiezen'. U betaalt slechts voor één reserveringsperiode per keer, ongeacht hoeveel rietjes er in uw depot zitten en of u later meer rietjes aankoopt.

Hoe verleng ik de reserveringsperiode

Een reservering kan altijd worden verlengd. U zult ruim op tijd een e-mailherinnering ontvangen. Als u geen e-mailadres heeft, sturen we u een herinnering met de post. We berekenen 7,50 euro voor deze dienstverlening. Voor brieven die aangetekend werden verzonden, berekenen we een vergoeding van 15 euro.

Hoe annuleer ik mijn reserveringsdepot

U kunt uw depot online annuleren door zich aan te melden op onze website via uw gebruikersnaam en wachtwoord.

U kunt ook een manueel annuleringsformulier invullen, dat naar ons moet worden verzonden per brief, e-mail of fax, samen met een kopie van een officieel ID, zoals een identiteitskaart of rijbewijs.
U kunt ervoor kiezen om slechts enkele rietjes te annuleren in uw reserveringsdepot. Wanneer u de rietjes eenmaal heeft geannuleerd, zullen we 75% van de waarde van de rietjes vergoeden (voor andere overeenkomsten kan een ander percentage gelden) voor de rietjes die niet werden geleverd.

Vond u de antwoorden op uw vragen?

Zo niet, neem dan contact op met ons en we zullen ons uiterste best doen om u te helpen. De klantendienst van Cryos communiceert in de volgende talen: Scandinavisch, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans - Nederlands via onze vertegenwoordiger.