Profielen met foto's van donors als volwassene

Krijg het volledige plaatje van uw toekomstige spermadonor met foto's als volwassene.

Hebt u zich wel eens afgevraagd hoe de spermadonors van Cryos eruitzien als volwassenen? Bij het zoeken naar donor kunt u zoeken op geselecteerde donors die professionele foto's van zichzelf als volwassene hebben toegevoegd aan hun uitgebreide profiel.

Profielen met foto's van donors als volwassene

Bent u op zoek naar een donor die lijkt op u of uw partner?

We weten dat er veel mensen zijn die voorkeuren hebben wat betreft het fysieke uiterlijk van hun donor. Bijvoorbeeld wanneer ze een spermadonor willen vinden die dezelfde uiterlijke trekken heeft als u of uw partner.

Alle donors met foto's als volwassene hebben ook een uitgebreid profiel inclusief een enquête, kinderfoto, handgeschreven bericht, stemopname en een profiel van hun emotionele intelligentie. Ze zijn allemaal niet-anoniem, wat betekent dat uw kind de mogelijkheid heeft om in een latere levensfase contact met donor op te nemen.

Professionele foto's van de spermadonors

De Cryos-donors met foto's als volwassene hebben 5-6 kleurenfoto's aan hun donorprofiel toegevoegd. De foto's zijn genomen door een professionele fotograaf en dankzij de hoge kwaliteit van de foto's kunt u de fysieke trekken van de donors van dichtbij bekijken.

Toegang tot de foto's van spermadonors als volwassene

Bij het zoeken naar donor kunt u toegang krijgen tot de donors met foto's als volwassene. Selecteer 'Ja' in het vervolgkeuzemenu 'Foto's als volwassene' om de volledige selectie donors met foto's als volwassene te zien. De profielen worden ook met goud gemarkeerd bij het zoeken naar donor en zijn gemakkelijk herkenbaar.

Om de foto's als volwassene te kunnen bekijken, moet u toegang kopen. Met deze toegang kunt u alle beschikbare foto's als volwassene zien. De toegang is 3 maanden geldig en kost 200 euro exclusief btw. U kunt de toegang kopen door bij het zoeken naar donor op het pictogram Foto als volwassene te klikken van een van de donors met foto's als volwassene.

Er worden nieuwe donors toegevoegd met foto's als volwassene

Een selectie van de spermadonors van Cryos heeft foto's als volwassene beschikbaar op hun profiel. Bij zoeken naar donor komen er steeds meer nieuwe donors bij met foto's als volwassene. Om te zien hoeveel donors met foto's als volwassene momenteel beschikbaar zijn, gebruikt u zoeken naar donor om de resultaten te filteren.

Houd er rekening mee dat wanneer donors al op onze website worden weergegeven met een gewoon Uitgebreid profiel, er later nooit foto's als volwassene aan hun profiel zullen worden toegevoegd. Dat betekent dat wanneer u een rietje heeft gekocht van een.

Zoek hier naar donorprofielen met foto's als volwassene.

Let op, de persoon op de bovenstaande foto is een model is en geen Cryos-donor.