Informatie

Normaal moeten er veel vragen beantwoord worden in verband met het bestellen van donorsperma. In de menu's vindt u antwoord op al uw relevante vragen met betrekking tot de keuze van het type spermadonor, de bestelling, de reservering, de levering, thuisinseminatie, de prijzen en nog veel meer.

Een spermadonor kiezen

Hier vindt u informatie over onze donortypes, beschikbare gegevens over spermadonoren, de keuze tussen anonieme en niet-anonieme donoren, enz.

Screening

Informatie over hoe de spermadonors geselecteerd en gescreend worden.

Bestellen van donorsperma

Hier vindt u hulp bij het kiezen van het type, het profiel en de norm, de betekenis van IUI/ICI, hoeveel donorsperma nodig is per behandeling, wanneer u het beste kunt bestellen, enz.

Een gratis account instellen

Maak een gratis account aan om toegang te krijgen tot de profielen van onze spermadonors

Reserveren van donorsperma

Hier vindt u hulp bij het bepalen of het de moeite loont donorsperma te reserveren, hoeveel donorsperma u het beste kunt reserveren, enz.

Prijzen en betaling

Hier vindt u de prijzen voor donorsperma, de reservering en levering en informatie over de betaalmogelijkheden.

Levering van donorsperma

Hier vindt u informatie over stikstoftanks, droogijs, leveringsdocumenten, enz.

Uitgebreide vragen en antwoorden

Indien u nog andere vragen heeft, raden we u aan om onze Vragen en antwoorden te lezen, waar u een uitgebreidere lijst met vragen en antwoorden kunt vinden en meer relevante informatie en nieuws.

Wij zijn er voor u

Bij Cryos willen we u steunen en helpen op uw weg naar het ouderschap. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen hebt of meer informatie wilt. Wij spreken Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees en Hebreeuws.