Video's

Bedankt voor uw bezoek aan onze videogalerij.

Bedrijfspresentatie

Deze film geeft een korte presentatie van de geschiedenis van Cryos en illustreert hoe Cryos, met het hoofdkantoor in Denemarken, de grootste spermabank ter wereld werd.

Donorsperma

Uw beslissing bij het kiezen van een spermadonor

Deze film helpt u bij het maken van de belangrijke beslissingen bij uw keuze van een spermadonor tijdens het navigeren op de website. Deze film begeleidt u door het menu "Donor zoeken", geeft uitleg over het donortype en -profiel, de landspecifieke voorschriften, aanbevelingen voor het type donorsperma en MOT afhankelijk van het soort inseminatie, hoe een profiel aan te maken en uw aankoop af te ronden. 
Version française  -  Deutsche Version  -  Versione italiana - Versión española

Cryos donorsperma aanbevelingen

Met deze film helpt Cryos u bij één van uw belangrijkste beslissingen. Uw beraad betreffende de keuze van donor en het bestellen van donorsperma is een belangrijke stap in de richting van uw kinderwens.

Het hanteren van droogijs

Stap-voor-stap instructies over het openen van de inwendige doos na ontvangst van een rietje of rietjes van Cryos International.

Het hanteren van een stikstoftank

Stap-voor-stap instructies voor het openen van een stikstoftank na ontvangst van een zending van Cryos International Sperm Bank.

Het hanteren van rietjes

Stap-voor-stap instructies over het leegmaken van een rietje of rietjes die u ontvangt na het bestellen bij Cryos International.

.

Screenen en testen van spermadonors bij Cryos International

Screening and testing of Cryos International sperm donors

De film beantwoordt vragen als: Wat zijn de motivaties van de donor? Wat gebeurt er nadat de kandidaat spermadonor het aanmeldingsformulier heeft ingediend? Hoe worden donors gescreend? Wat is een norm? Hoe controleert u de identiteit van een donor?

Wat kenmerkt hoge kwaliteit donorsperma

What characterizes high quality donor sperm

De film beantwoordt vragen als: Wat kenmerkt hoge kwaliteit donorsperma? Wat is het verschil tussen IUI en ICI? Welke verzendmethode moet u kiezen?

Cryos spermadonor

Hoe wordt u een spermadonor

Deze film toont u hoe u een Cryos spermadonor wordt.