Donorsperma

Normaal moeten er veel vragen beantwoord worden in verband met het bestellen van donorsperma. In de menu's vindt u antwoord op al uw relevante vragen met betrekking tot de keuze van het type spermadonor, de bestelling, de reservering, de levering, thuisinseminatie, de prijzen en nog veel meer.

De donoren

Hier vindt u informatie over onze donortypes, beschikbare gegevens over spermadonoren, de keuze tussen anonieme en niet-anonieme donoren, enz.

Bestellen van donorsperma

Hier vindt u hulp bij het kiezen van het type, het profiel en de norm, de betekenis van IUI/ICI, hoeveel donorsperma nodig is per behandeling, wanneer u het beste kunt bestellen, enz.

Reserveren van donorsperma

Hier vindt u hulp bij het bepalen of het de moeite loont donorsperma te reserveren, hoeveel donorsperma u het beste kunt reserveren, enz.

Prijzen en betaling

Hier vindt u de prijzen voor donorsperma, de reservering en levering en informatie over de betaalmogelijkheden.

Levering van donorsperma

Hier vindt u informatie over stikstoftanks, droogijs, leveringsdocumenten, enz.

Thuisinseminatie

Hier komt u te weten of Cryos donorsperma levert voor thuisinseminatie, van welke donortypes u sperma kunt bestellen voor thuisinseminatie, hoe u omgaat met donorsperma, hoe u een thuisinseminatie uitvoert, enz.

- en vindt u antwoorden op vele andere vragen.

Uitgebreide vragen en antwoorden

Indien u nog andere vragen heeft, raden we u aan om onze Vragen en antwoorden te lezen, waar u een uitgebreidere lijst met vragen en antwoorden kunt vinden en meer relevante informatie en nieuws.

Vond u de antwoorden op uw vragen?

Zo niet, neem dan contact op met ons en we zullen ons uiterste best doen om u te helpen. De klantendienst van Cryos communiceert in de volgende talen: Scandinavisch, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans - Nederlands via onze vertegenwoordiger.